Bio je šampion, a sada poručuje: MMA je sr**e, borci su siromašni VIDEO

Ben Askren, bivši MMA šampion, imao je interesantnu poruku.

Izvor: SN

Subota, 05.11.2022.

13:45

Bio je šampion, a sada poručuje: MMA je sr**e, borci su siromašni VIDEO
Foto: Profimedia

Ben Askren je nekada bio vrhunski rvač i MMA borac velter kategorije sa šampionskim titulama u ONE i Belator organizacijama.

UFC je trejdovao čuvenog Demetrijusa Džonsona za njega, ali u elitnoj organizaciji se Askren nije pokazao u najboljem svetlu.

On je bio gost podkasta "MMA Junkie" i govorio o poteškoćama sa kojima se MMA borci susreću u svakodnevnom životu, rekavši da se ne isplati biti profesionalni borac.

"Obično sam protivnik MMA, to je sr**e. Hiljadama ljudi sam poručio da se ne isplati biti MMA borac jer da bi došao do UFC-a moraš da prođeš paklen put i šta onda? Pogotovo ako nisi mnogo talentovan. Imaš mnogo amaterskih borbi, pa onda profesionalne na niskom nivou, pa nego mora da te vidi, pa ćeš se sigurno u jednom momentu i povrediti i svašta može da ti se dogodi. I onda ako uopšte uđeš u UFC čeka te neki osnovni ugovor gde moraš da pobediš u prve tri borbe i zaradiš možda 80.000 dolara. To nije sve. Moraš da platiš menadžera, trenera, porez. Sr**e, ostaje ti možda 30.000 dolara za godinu dana i siromašan si. To je taj nivo. MMA nije dobra karijera, stvarno nije", rekao je Ben Askren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: