Poznati protivnici odbojkaša Partizana i Zvezde u Kupu CEV

Odbojkaši Partizana igraće u šesnaestini finala Kupa CEV protiv švajcarskog Lindaren Volej Arisvila.

Izvor: B92, Beta

Subota, 29.10.2022.

13:55

Poznati protivnici odbojkaša Partizana i Zvezde u Kupu CEV
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Zvezda će igrati protiv finskog Savo Volej Kuopija.

Lindaren Volej Amrisvil će biti domaćin u prvom meču protiv aktuelnog pobednika Kupa Srbije Partizana. Utakmica će se igrati u sredu, 9. novembra od 19.00 časova u Amrisvilu, u Švajcarskoj.

Revanš je na programu u sredu, 16. novembra od 18 časova u dvorani SC Master u Beogradu.

Zvezda će prvu utakmicu u šesnaestini finala Kupa CEV protiv Savo Volej Kuopija igrati u utorak, 8. novembra od 16.30 u dvorani SC Voždovac u Beogradu. Revanš utakmica na programu u sredu, 16. novembra od 18 časova u Finskoj.

Ukoliko eliminiše Švajcarce, Partizan će u osmini finala igrati protiv pobednika duela Mladost Zagreb – Grinjard Mazeik.

Crvena zvezda će ukoliko eliminiše Fince, u osmini finala igrati protiv pobednika dvomeča Arkada Galaci – Neftohimik Burgas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: