Skols kritikovao Ten Haga zbog Ronalda

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols izjavio je da menadžer kluba sa "Old traforda" Erik ten Hag ne poznaje mentalitet velikih igrača.

Izvor: B92

Petak, 07.10.2022.

11:55

Skols kritikovao Ten Haga zbog Ronalda
Foto: Profimedia

Skols je reagovao posle izjave Ten Haga, koji je posle poraza u gradskom derbiju od Mančester sitija 6:3, rekao da je Kristijana Ronalda ostavio na klupi za rezerve iz poštovanja prema portugalskom fudbaleru i njegovoj velikoj karijeri.

"Mislim da Ten Hag ne razume mentalitet velikih fudbalera. Kristijano bi svakako voleo da je bio na terenu od početka utakmice, delovalo mi je da je bio ljut na klupi. Kada imate fudbalera vrhunskog kvaliteta, on mora da bude na terenu, jer na njemu ima šta da kaže. Pa šta ako je bilo 0:4 na poluvremenu? On nije srećan na klupi, on je želeo da bude na terenu", rekao je Skols.

Skols je za Mančester junajted igrao od 1991. do 2013. godine.

"Glupost je da nije hteo da ga uvede zbog karijere, koju je imao. Ekipa je odigrala loše prvo poluvreme, a on je želeo da uradi nešto po tom pitanju. Ne kažem da bi postigao četiri gola, ali želeo je da dobije šansu. Po meni je veće nepoštovanje to što je Ten Hag ostavio Ronalda da sedi na klupi za rezerve tokom celog meča", rekao je Skols.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: