Kante odbio novi ugovor, želi u komšiluk

Dugogodišnji vezista Čelsija, Francuz N'Golo Kante, mogao bi uskoro da završi saradnju sa "plavcima".

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 06.10.2022.

17:55

Kante odbio novi ugovor, želi u komšiluk
Foto: Profimedia

Ostrvski mediji prenose da je Kante odbio da prihvati novi ugovor sa Čelsijem, što je razljutilo čelnike londonskog kluba.

Kante, kog u poslednje vreme muče povrede, ove sezone je odigrao svega dva meča za Čelsi, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Kako uprava kluba nema nameru da mu ponudi drugu priliku, a on želi da ostane u Londonu, na pomolu su druge opcije.

Njegovi agenti su ga ponudili Totenhemu i Arsenalu. Kante već u januaru ima pravo da pregovara sa zainteresovanim stranama i eventualno potpiše predugovor sa njima.

Prognoze je da veće šanse ima da završi u redovima Totenhema, na čijem je kormilu njegov bovši trener, Italijan Antonio Konte.

Ne treba smetnuti s uma i da je Kante, godinama unazad, bio na meti Pari Sen Žermena, ali je njegova prva želja da ostane još u Londonu.

Za Čelsi je odigrao 262 utakmice otkako je 2015. godine došao iz redova Lestera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: