Tadić prokomentarisao debakl Ajaksa

Fudbaleri Ajakas doživeli su pravi debakl kod kuće u susretu Lige šampiona sa Napolijem.

Izvor: Z.K.

Sreda, 05.10.2022.

08:30

Tadić prokomentarisao debakl Ajaksa
Foto: Profimedia

Italijani su prosto deklasirali prvaka Holandije, slavili su sa 6:1, a kapiten Dušan tadić je zbog drugog žutog kartona u 74. minutu morao pre vremena u svlačionicu.

Poraz je teško pao svima u Amsterdamu, pa svakako i Tadiću koji je posle meča konstatovao da su Italijani bili bolji.

"Pobedio je bolji tim, u to nema sumnje", rekao je Tadić.

Reprezentativac Srbije je pokušao da analizira i šta se dešava sa ekipom i koji su uzroci ovako ubedljivog poraza.

"Razlika ove sezone u odnosu na grupu od prošle godine je zaista velika. Ne treba zaboraviti da smo letos u prelaznom roku izgubili sedam ili osam igrača. Potrebno nam je više mečeva da bi igrali po nekom automatizmu. Ovo je još uvek proces. Ipak, to ne sme da bude opravdanje za ovaj veliki poraz", poručio je Tadić.

Ajaks je dobro počeo susret, poveo je veoma rano, ali onda su kola krenula nizbrdo.

"Posle vodećeg gola napravili smo dve ili tri greške i iznenada smo imali 1:3. To ne bi smelo da se događa. Ovo nam je bila velika lekcija. Moramo da sagledamo šta se stvarno dogodilo, da podignemo glave i gledamo unapred. Možda nije lako sada, ali moramo. Treba da pogledamo u ogledalo", rekao je Tadić kog zbog suspenzije neće biti na gostovanju u Napulju narednog utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: