"Kobi me je psovao i pričao u šiframa" VIDEO

Demar Derozan, američki košarkaš, prisetio se saradnje sa Kobijem Brajantom.

Izvor: SN

Ponedeljak, 03.10.2022.

18:00

EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Demar Derozan je rođen i odrastao u Los Anđelesu, tamo je išao u srednju školu i na fakultet pošto je bivši student USC univerziteta.

Bio je gost podkasta "Old Man And The Three" čiji je autor bivši NBA košarkaš Džej Džej Redik i jedna od tema njihovog razgovora bio je i pokojni Kobi Brajant.

"Kada pričamo o radu nogu, kod mene zasluge idu Kobiju. Taj element je nešto zbog čega me je Kobi često psovao, morao sam da uradim te stvari na pravi način, a on bi mi neke stvari objašnjavao u šiframa ili u određenom kontekstu pa bih ja to skapirao čak i godinu dana kasnije. Morao sam sam da shvatim šta treba da radim, a sve to sam pokupio od njega. On je prvi košarkaš koji je pratio fudbal i gledao kako oni trče i kako se kreću, a ja nikad nisam fudbal igrao. I naterao me je da gledam. I vremenom sam skapirao šta mi priča i šta mogu da pokupim odatle", rekao je Derozan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: