"Nisam uveo Ronalda iz poštovanja prema njemu"

Trener Mančester junajteda, Erik Ten Hag, prokomentarisao je odluku da ne uvede Kristijana Ronalda u igru na meču protiv Mančester sitija.

Izvor: B92

Nedelja, 02.10.2022.

21:30

Foto: EPA/ PETER POWELL

"Crveni đavoli" su doživeli debakl od gradskog rivala - 6:3, a prva zvezda tima sa Old Traforda je meč provela na klupi.

"Naš nastup je bio neprihvatljiv. Zaista ovako nešto nisam očekivao, niti mogao da zamislim. U prethodnim mečevima naš tim je pokazao napredak, dobru atmosferu i zalaganje. Nažalost, danas ništa od toga nisu preneli na teren. Kada igrate protiv igrača top klase, kakve ima Mančester Siti, morate da pružite svoj maksimum. Mi danas to nismo pokazali, što je nedopustivo. Nisam hteo u igru da uvodim Ronalda iz poštovanja prema njemu i njegovoj velikoj karijeri“, rekao je Holanđanin, pa zatim otkrio zašto je uveo Marsijala:

"Sa njim je drugačija situacija. Hteo sam da ga uvedem jer su mu potrebni minuti i videli ste kako je odigrao,“ podvukao je Ten Hag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: