Gudurić: Jedva čekam duel protiv Partizana

Srpski košarkaš, Marko Gudurić, poručio je kako se raduje mečevima protiv crno-belih u Evroligi.

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

17:08

Gudurić: Jedva čekam duel protiv Partizana
Foto: EPA/TOLGA BOZOGLU

Gudurić je u razgovoru za Eurohoops otkrio kako i dalje oseća posledice Evropskog prvenstva.

"Fizički sam sada okej, ali je iza mene teško leto na emotivnom i mentalnom planu. Prošli smo težak period sa reprezentacijom, imali smo dosta očekivanja…Na kraju dana, to je život, to je sport. Nekada pobediš, nekada izgubiš – ovakav profil turnira dovodi vas u situaciju da jedna utakmica odlučuje sve. Sada sam ovde u Feneru i srećan sam. Jedva čekam da počne sezona.”

Grčki stručnjak, Dimitris Itudis, srpskog igrača vidi kao jednog od lidera tima.

"Razgovarao sam sa Dimitrisom, rekao mi je kako od mene očekuje da budem jedan od lidera. Posle Meliha, ja sam igrač koji je proveo najviše vremena u klubu. Treba da budem lider, kreiram za druge, budem agresivan. Mislim da ćemo imati dobar odnos, volim da treniram, radim…"

Posle osam godina, Fenerbahče će ponovo igrati protiv Partizana u okviru Evrolige.

"Biće zanimljivo, igrali smo jednom protiv njih, ali se radilo o prijateljskoj utakmici. Jedva čekam duel protiv Partizana,” zaključio je Gudurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: