Čelsi u tajnosti dogovorio transfer

Fudbaler Lajpciga i francuski reprezentativac Kristofer Nkunku nastaviće karijeru u Čelsiju, pošto je dogovorio prelazak u londonski klub, prenosi nemački Bild.

Izvor: SN

Petak, 30.09.2022.

16:10

Čelsi u tajnosti dogovorio transfer
Foto: Profimedia

Nemački list tvrdi da je francuski napadač u prisustvu Čelsijevih doktora uspešno prošao tajne lekarske preglede u Frankfurtu.

Transfer će biti realizovan u julu naredne godine, a Čelsi će najverovatnije aktivirati otkupnu klauzulu u ugovoru između Nkunkua i Lajpciga, koja iznosi 60 miliona evra.

Bild" ističe da postoji mogućnost da Francuz u januaru stigne u Čelsi, a čelnici londonskog kluba će u pregovorima sa rukovodstvom Lajpciga pokušati da smanje obeštećenje za francuskog fudbalera.

Nkunku (24) je u Lajpcig stigao 2019. godine iz Pari Sen Žermena, a za nemački klub odigrao je 147 utakmica i postigao 53 je gola uz 48 asistencija.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je osam mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: