"Vreme je da Ronaldo završi igračku karijeru"

Bivši italijanski fudbalski reprezentativac Antonio Kasano poručio je Kristijanu Ronaldu da je vreme da okonča igračku karijeru, prenose italijanski mediji.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 28.09.2022.

21:53

Foto: EPA/JOSE COELHO

Portugalski mediji i navijači okrivili su Ronalda za poraz od Španije (1:0) u meču Divizije A Lige nacija.

Portugalija nije uspela da se plasira na Završni turnir Lige nacija, pošto je u Bragi sinoć poražena od Španije.

Fudbaler Mančester junajteda je bio jedan od najgorih igrača na terenu, a po završetku meča je ljutito bacio kapitensku traku.

"Ronaldo bi u ovom trenutku trebalo da sebi da učini uslugu i da shvati da je vreme za kraj karijere ako više ne možeš da budeš na određenom nivou. Osvojio si sve, fenomen si. Sada je vreme za kraj", rekao je Kasano, koji je igračku karijeru okončao pre tri godine.

Ronaldo (37) je za reprezentaciju Portugalije odigrao 191 meč i postigao je 117 golove.

Portugalski mediji tvrde da fudbaler Mančester junajteda ne bi smeo da bude starter u nacionalnom timu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: