Slavljenik Čilić: Hoću da igram još pet godina

Marin Čilić, bivši šampion US Opena, ne namerava da se uskoro penzioniše.

Izvor: Z.K.

Sreda, 28.09.2022.

11:10

Slavljenik Čilić: Hoću da igram još pet godina
Foto: Profimedia

Teniser iz Međugorja, koji danas proslavlja 34. rođendan, poručio je da planira da igra još dugo i veruje da može da postiže dobre rezultate.

Marin, koji je ove sezone igrao polufinale na Rolan Garosu, kaže da planira da se takmoči barem još pet godina.

"Profesionalac sam od 2005. godine i veoma sam uzbuđen što nastavljam da se takmičim. Realnost je da volim ovaj sport više od ičega. Supruga mi se uvek smeje zbog toga jer gledam tenis po ceo dan, čak i kad sam na odmoru. Siguran sam da ću biti vezan za ovaj sport do kraja života. Kad se povučem, nadam se da ću biti trener u nekoj akademiji, ali još je dug put ispred mene. Moja namera je da igram još četiri ili pet godina", kaže Čilić za Ubitenis.

Hrvatski teniser je trenutno na 18. mestu na ATP listi, a ove nedelje takmiči se na turniru u Tel Avivu.

Tamo je prvi nosilac Novak Đoković, a Čilića na startu u drugom kolu kasnije tokom dana očekuje duel sa Domninikom Timom.

I Marinu je, kao i mnogima i dalje glavna impresija povlačenje Rodžera Federera.

"On je ikona sporta, digao je tenis u sasvim drugu dimenziju. Nedostajaće nam mnogo, njego povlačenje je rastužilo mnoge zaljubljenike u tenis", zaključio je Čilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: