Vlahović: Nismo sumnjali u pobedu

Dušan Vlahović je prikazao još jednu sjajnu partiju u dresu reprezentacije.

Izvor: Z.K.

Utorak, 27.09.2022.

23:03

Vlahović: Nismo sumnjali u pobedu
Foto: Profimedia

Napadač Juventusa bio je strelac vodećeg gola u pobedi izabranika Dragana Stojkovića nad Norveškom od 2:0 (1:0).

Vlahović je postigao osmi gol u dresu Srbije.

"U našoj reprezentaciji se vidi kad pogledate utakmicu sa tribina i sa TV da dišemo kao jedan, da imamo to zajedništo da smo stvorili jednu veoma kvalitetnu grupu i da se svi pomaženo i nadopunjujemo. Siguirno da imamo tu glad za pobedama i uspesima i mislim da se to vidi i da nije slučajno što ostvarujemo ovakve rezultate", izjavio je za RTS po završetku susreta na stadionu Uleval.

On je dodao da je naš tim od početka imao jasnu strategiju i cilj.

"Nismo imali nikakvu sumnju. Došli smo sa ciljem da pobedimo zato što nam je samo pobeda 'igrala'. Rezultat je kruna svega, odigrali smo odličnu utakmicu. Rezultat je kruna svega. Čestitao bih igračima Norveške na fer i korektnoj utakmici. Želim im svu sreću u nastavku", poručio je Vlahović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: