Vujošević podržao Mijailovića

Bivši trener KK Partizan i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević podržao je Ostoju Mijailovića u borbi za prevlast u crno-beloj sportskoj porodici.

Izvor: SS

Utorak, 27.09.2022.

12:55

Vujošević podržao Mijailovića
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Mijailović je nasledio Milorada Vučelića, koji tu promenu obelodanjenu u APR-u ne priznaje, te je pokrenuo tužbe protiv naslednika.

Vučelić je i na čelu FK Partizan, a Vujošević ga je pozvao da se povuče i sa te funkcije, te kompletno rukovodstvo prepusti Mijailoviću i novim ljudima.

“Pozivam Vučelića da da ostavku. Napravio je neke rezultate, 'ajde, ja sam mislio da će više da zaštiti Partizan“, rekao je Vujošević u jutarnjem programu televizije "Nova S".

“Trebalo bi da se zna u kolikim je dugovima fudbalski klub, priča se 30.000.000, 40.000.000 evra. Gomilaju dugove, ne razvijaju igrače, prodaju talente i grčevito se bore za ostanak na funkcijama. Pristali su na ulogu ikebane, da Partizan bude drugi. Stanojević nije na to pristao, bunio se, pa su ga proglašavali ludim, pričali su da podseća na mene. Ko su oni da prete izlaskom iz Spotskog društva? I navijači treba da se dignu. Kakvo izlaženje FK iz Sportskog društva?“, pita se Vujošević.

Smatra da je Mijailović uspešniji u vođenju Košarkaškog kluba Partizan, od svog kolege iz fudbalske sekcije.

“Uspešniji je Ostoja Mijailović jer otkako je došao u košarkaški klub… Taj klub je bio u ozbiljnim finansijskim problemima. Iskoristio je situaciju što Vučelić tri godine nije zakazivao izbornu Skupštinu... Ja sam bio romantičar na mestu predsednika JSD, a nisam siguran da su i oni. Tu niko nije sasvim u pravu, ali pozitivniji je Mijailović. Ako ne ide sve ovo ka deoničarskom Sportskom društvu, gde bi se uzimalo vlasništvo nad stadionom, pa možda gradio novi stadion sa poslovnim zgradama. Ta njegova borba za Sportsko društvo mi nije do kraja jasna, pogotovo sam oprezan što u pozadini stoji Novak Nedić. U svakom slučaju je Mijailović pozitivniji, uneo je u košarku i svoje privatne pare“, podvukao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: