Marković: Sve je ovo normalno

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Marković izjavio je da crveno-beli svake godine imaju ista očekivanja i dodao da njegov tim očekuje težak rad u narednom periodu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 26.09.2022.

16:15

Marković: Sve je ovo normalno
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda je danas predstavila tim za novu sezonu. "Crveno-beli" su prošle sezone osvojili titule u ABA ligi i Superligi Srbije i osvojili su Kup Radivoja Koraća.

"Očekivanja su ista kao i svake godine. Bez takvih ciljeva nema ništa. Od toga nikada ne bežimo. U kakvoj god situaciji da se nalazimo, težimo ka tome. Ima novih igrača, novi je stručni štab, ali ostaje borba i da se teži ka tim ciljevima", rekao je Marković za "Tanjug".

On je istakao da je potrebno vreme da bi ekipa ušla u željenu formu.

"Imamo dosta prepreka, izazova, na nama je da radimo i da napredujemo. Sasvim je normalno da sada ekipa ne izgleda kako treba. Šta bi radili sa igrom od decembra da smo sada u formi? Mislim da je sve ovo normalno, predstoji nam težak rad", istakao je košarkaš Crvene zvezde.

Srbija će ove sezone imati dva tima u Evroligi, Partizan i Crvenu zvezdu.

"Svakako da je dobro za srpsku košarku da imamo dve ekipe u Evroligi. Imaćemo dve utakmice više da se odmerimo sa Partizanom. Nadam se da će publika da uživa u našim duelima"
, zaključio je Marković.

Crvena zvezda će u subotu na svom terenu dočekati ekipu MZT Skoplje u prvom kolu regionalne ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: