Piksi: Kada imate dva sjajna muzičara...

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je formu Dušana Vlahovića.

Izvor: B92

Petak, 23.09.2022.

13:10

Piksi: Kada imate dva sjajna muzičara...
Foto: FSS

Vlahović je na udaru kritika u Italiji jer nije postigao gol na poslednja četiri meča za Juventus.

Pred meč sa Švedskom u Ligi nacija na pres konferenciju je došao i italijanski novinar, a kolega iz "Gazete delo sport" je odmah postavio pitanje o Vlahoviću.

"Očekivao sam neko pitanje o utakmici, ne o Vlahoviću. Gledajte, Vlahović radi naporno u Srbiji, srećan je što je ovde, motivisan je za naredne dve utakmice. Kao selektor sam veoma zadovoljan... Možda u Italiji očekuju da postiže golove na svakoj utakmici, Serija A je teška... Sve u svemu, on je sjajan momak, žrtvuje se i očekujem da za Srbiju bude tu. U odličnoj je fizičkoj spremi, nema povreda", rekao je Stojković.

Da li možemo očekivati tandem Mitrović-Vlahović u subotu?

"Sve je moguće, na kraju smo ovog 'turnira' u Ligi nacija. Još dve utakmice su nam ostale. Želimo da budem u konkurenciji za prvo mesto, a sutrašnja utakmica protiv Švedske biće teška. Moraćemo da uradimo šta god je potrebno da pobedimo. Potrebna su nam tri boda. Da li ću igrati sa Mitrovićem i Vlahovićem... Obojica su sjajni napadači i ne vidim problem da budu zajedno na terenu. Kada imate dva muzičara, ne vidim razlog da ne sviraju zajedno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: