Anđušić: Ima još dosta da se radi; Vukčević: Željko uvek očekuje najbolje

Košarkaši Partizana Danilo Anđušić i Tristan Vukčević prokomentarisali su meč sa Lokomotivom

Izvor: LN/IP

Četvrtak, 22.09.2022.

23:29

Anđušić: Ima još dosta da se radi; Vukčević: Željko uvek očekuje najbolje
Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana savladali su Lokomotivu Kubanj rezultatom 92:70 u prvom meču VTB Superkupa.

"Dobro smo odigrali celu utakmicu. Dosta smo se poboljšali u odbrani, igrali smo agresivno od prvog minuta, trčali u tranziciji…to nam je i bio cilj. Bila je ovo jako dobra utakmica za ovaj period pred početak sezone, ima tu još dosta da se radi. Zenit je evroligaška ekipa, biće teža utakmica nego ova. Poslužiće nam odlično da se pripremimo što bolje za start sezone. Treba da nastavimo sa ovakvom igrom i energijom, pa će sve biti kako treba", rekao je Anđušić.

On je postigao 16 poena, dok je sa 17 najefikasniji bio Vukčević.

"Željko uvek očekuje najbolje od mene i ekipe, uvek je tu da nam kaže šta treba da radimo bolje. Igramo sve bolje, fali nam dosta igrača, ali napredujemo dosta brzo. Imamo samo trening i odmah krećemo sa pripremama za Zenit, to je izuzetno jaka ekipa. Na nama je da damo sve od sebe", rekao je Vukčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: