"Ludo groznica" među "orlovima" VIDEO

Pitanje je kada je poslednji put vladala ovako dobra atmosfera među fudbalerima srpskog nacionalnog tima, a o zajedništvu svedoče dešavanja van terena.

Izvor:

Četvrtak, 22.09.2022.

12:48

Foto: FSS

Glavna razbibriga "orlova" u trenucima putovanja i pauze su društvene igre "Ne ljuti se čoveče" tj. "Ludo" i "Mafija".

"Ne ljuti se čoveče, mislim da je napravljena igrica sa namerom da nervira ljude i da se dešavaju neke najnelogičnije stvari na svetu. Ali, i tu se izvlačimo i borimo. Bitno nam je da u avionu prođe vreme što pre. Kada igramo pričamo o raznim stvarima, nije igra nadmetanja nego čisto razonoda. Ima dosta stvari koje se igra, ali te dve su omiljene", rekao je Vlahović.

Najčešće igra sa Strahinjom Pavlovićem, Aleksom Terzićem, Nikolom Milenkovićem, Stefanom Mitrovićem ili Đorđem Jovanovićem između ostalih.

"Tu ne možeš da kontrolišeš neke stvari jer udaraš u kockicu, a dešavaju se nelogične stvari. To je da poludiš", dodaje napadač Juventusa koji je govorio i o svojoj ljubavi prema košarci.

"Posle treninga, pre i posle večere igramo. Meni lično se basket najviše sviđa, zna naš portparol i još nekoliko igrača da mi je to omiljeni sport pored fudbala. Lepo je što se družimo, što imamo zajednička interesovanja."

Njegove reči je potvrdio i jedan od članova tog "kluba" Strahinja Pavlović

"Nije baš da se opuštam, obe igre mogu biti stresne. Možda ‘Mafija" malo više, to je zaštitna igra naše grupe. Duci (Vlahović) i Bleki (Milinković) su dva najveća rivala", rekao je štoper Salcburga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: