Mikec osvojio bronzu na EP u Poljskoj

Srpski reprezentativac u streljaštvu Damir Mikec osvojio je danas bronzanu medalju pištoljem slobodnog izbora na EP malokalibarskim oružjem u poljskom Vroclavu.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 16.09.2022.

15:12

Mikec osvojio bronzu na EP u Poljskoj
Foto: Starsport/Peða Milisavljeviæ

To je prva medalja za Srbiju na ovogodišnjem šampionatu MK oružjem, a srpski reprezentativac Duško Petrov je u istoj disciplini bio šesti.

Mikec je prethodno osvojio dva srebra na evropskim šampionatima pištoljem slobodnog izbora (2017, 2021), a aktuelni je vicešampion sveta (2018).

Zlato u Poljskoj osvojio je Žoao Kosta iz Portugala, a srebro je pripalo Laurisu Strautmanisu iz Letonije.

Miks par u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava u sastavu Sanja Vukašinović i Milenko Sebić osvojio je peto mesto, a Andrea Arsović i Lazar Kovačević 10. poziciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: