Njujorška drama

Bruklin Netsi su odlučili da zadrže Kajrija Irvinga, dok je situacija sa Kevinom Durentom i dalje nejasna.

Izvor: SN

Utorak, 23.08.2022.

11:00

Njujorška drama
Foto: Profimedia

Bruklin Netsi su i dalje jedna od jačih ekipa u NBA ligi uprkos blamaži u plej-ofu 2022. godine.

Čitavog leta traje saga sa dvojicom njihovih najboljih igrača Kevinom Durentom i Kajrijem Irvingom i čini se da će to još malo potrajati.

Podsetimo, Kevin Durent je posle sastanka sa vlasnikom Netsa zatražio trejd, Kajri Irving je zvanično bio "u izlogu", a prema poslednjim informacijama iz Njujorka Netsi su povukli Kajrija i žele da ga zadrže.

"Kajri Irving je prihvatio opciju da sezonu 2022/23 provede u Bruklinu i zarađivaće 37 miliona dolara, a prema mojim informacijama on je trenirao uredno i bio konkretan učesnik timskih sastanaka tokom čitavog leta. Bruklin je obavestio ostatak lige da neće trejdovati Kajrija Irvinga i da će on, ipak, ostati deo ekipe", rekao je Šems Čaranija.

Što se tiče Kevina Durenta, stvari nisu baš najjasnije. On jeste pristao da povuče zahtev za trejd, ali je uslovio Netse da otpuste trenera Stiva Neša i generalnog menadžera Šona Marksa ukoliko žele da se to i dogodi.

Džozef Cai, vlasnik Netsa, poručio je da ne želi da prihvati njegov zahtev i da sto odsto stoji iza Neša i Marksa. U redu za potpis Kevina Durenta stoje Boston Seltiksi kao glavni favoriti, ali i Majami Hit i Toronto Reptorsi.

"Boston Seltiksi, Toronto Reptorsi i Majami Hit su glavni favoriti za dovođenje Kevina Durenta, jer su oni timovi koji imaju neophodne igrače da se trejd zapravo i obavi. Ipak, Netsi imaju određene zahteve kako bi bili spremni da negde pošalju dvostrukog MVP finala Kevina Durenta"
, navodi Čaranija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: