Novakov najveći kritičar sve iznenadio: Đoković je GOAT!

Novinar "Reket magazina" Ben Rotenberg podsetio je da je pre tačno četiri godine Novak Đoković ostvario jedno od većih ostvarenja u karijeri.

Izvor: SS

Petak, 19.08.2022.

18:45

Novakov najveći kritičar sve iznenadio: Đoković je GOAT!
EPA-EFE/NEIL HALL

Postao je prvi i jedini koji je kompletirao sve Masters turnire pobedom nad Rodžerom Federerom u finalu Sinsinatija – 6:4, 6:4.

Takođe, Rotenberg je podsetio da je Đoković dva puta osvojio svaki od sve grend slemova, kao i po dva puta sve Masters turnire.

Zbog toga je zaključio:

"Čak i ako Đoković ne preskoči Rafaela Nadala po broju grend slem titula, nema nikakve sumnje u mojoj glavi da je on statistički GOAT (najveći igrač svih vremena) u muškom tenisu", napisao je Rotenberg.

To bi bilo samo još jedno u moru takvih mišljenja i sve to ne bi bilo toliko čudno da nije došlo od strane jednog od najvećih kritičara Novaka Đokovića.

Neki novi vetrovi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: