"Ronaldo u Dortmundu? Šarmantna priča, ali ništa od toga"

Izvršni direktor Borusije Hans-Joahim Vacke demantovao je da je klub iz Dortmunda zainteresovan za fudbalera Mančester junajteda Kristijana Ronalda.

Izvor: B92

Petak, 19.08.2022.

16:38

EPA-EFE/Peter Powell

Vacke se oglasio pošto je "Bild" preneo da Borusija planira da dovede portugalskog fudbalera. Nemački mediji su objavili da je Ronaldo zainteresovan za prelazak u Borusiju sa kojom bi igrao Ligu šampiona.

"Volim tog igrača, to je svakako šarmantna ideja - videti Kristijana kako igra na ''Signal Iduna Parku''. Ali ne postoji nikakav kontakt između nas. Sa te tačke gledišta, trebalo bi da prestanemo da pričamo o tome", rekao je Vacke.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag još jednom je demantovao da će Ronaldo da napusti engleski klub, pošto se prelazni rok bliži kraju.

"Ne znam zašto je Ronaldo posebno u fokusu. On je u našim planovima u nastavku sezone. To je sve što mogu da kažem", istakao je Ten Hag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: