"Marakana" rasprodata

Prepun stadion "Rajko Mitić" dočekaće Makabi Haifu u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona narednog utorka.

Izvor: SS

Petak, 19.08.2022.

15:00

Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su rasprodate gotovo sve ulaznice za revanš meč za plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja protiv izraelskog tima.

"Obaveštavamo javnost da je stadion 'Rajko Mitić' praktično rasprodat za meč plej-ofa Lige šampiona protiv Makabija. U prodaji je ostalo još samo malo karata za južnu tribinu, koje će biti prodate u narednih par sati. Zbog ogromnog interesovanja i važnosti meča došli smo u situaciju kao nikada pre, da četiri dana pre meča karte budu rasprodate. Hvala našim navijačima na velikoj podršci!", rečeno je Tanjugu iz FK Crvena zvezda.

Fudbaleri srpskog prvaka dočekaće Makabi Haifu 23. avgusta u 21.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli će pokušati da nadoknade zaostatak iz Izraela (3:2) kako bi se plasirali u Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: