Andrade: Restartovali smo se

Patrik Andrade je, uz Fusenija Dijabatea, dao prvenac na utakmici plej-of faze Lige konferencija i najveći doprinos pobedi protiv Hamruna.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 19.08.2022.

13:20

Andrade: Restartovali smo se
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Odmah posle jutarnjeg treninga, Andrade je sumirao utiske sa utakmice protiv ekipe Hamruna koju je Partizan dobio rezultatom 4:1.

"Zaista sam srećan zbog prvog gola i iskreno se nadam da će ih biti više u budućnosti. Kada postignete gol i tim pobedi, onda ste jednostavno i poletniji. Mnogo mi znači što mi je porodica u Beogradu sa mnom, ali ipak ovaj prvi gol posvećujem mom timu i saigračima, jer su oni to zaslužili!", rekao je Andrade.

Iako se priključio crno-belom timu tokom priprema u Sloveniji, kaže da mu nije bilo potrebno mnogo vremena za adaptaciju.

"Iskreno, adaptirao sam se odmah. Nedostajala mi je porodica, ali su i oni sada tu. Sa Rikardom provodim dosta vremena, pokazao mi je mnoga mesta u Beogradu i zaista mogu reći da mi se grad dopada".

Bez obzira na Partizanov ne tako dobar početak sezone, Andrade ističe da veruje u tim.

"Istina, nismo startovali dobro. Imamo dobar tim i igrače i predano radimo. Sada smo se restartovali i siguran sam da vrednim radom možemo biti na pravom putu. Što se mene lično tiče, ja se iz dana u dan osećam sve bolje i bolje. Kada pobeđujete, ceo tim ima više samopuzdanja, pa tako i ja. Što se tiče formacije i moje pozicije, ja ću igrati uvek tamo gde me trener najbolje vidi".

Pobeda od 4:1 nad ekipom Hamruna donosi mir u kući, ali nikako opuštanje.

"Rezultat je dobar, ali opuštanja nema! Imamo dovoljno vremena da se pripremimo za put i damo sve od sebe da pobedimo i obezbedimo prolaz u grupnu fazu Lige konferencija“, zaključuje Andrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: