Fric objasnio šta je mislio u izjavi o Novaku

Amerikanac Tejlor Fric je stigao do četvrtfinala Mastersa u Sisninatiju, ali je nezadovoljan izveštavanjem medija.

Izvor: Z.K.

Petak, 19.08.2022.

09:50

Fric objasnio šta je mislio u izjavi o Novaku
Foto: Profimedia

Pobednik mastersa u Indijan Velsu je pobedio Andreja Rubljova sa 6:7 (4), 6:2, 7:5, ali je imao zamerke na račun novinara zbog loše interpretacije njegove izjave o učešću Novaka Đokovića na US Openu.

Iako je bilo evidentno da se Fric našalio sa pripadnicima sedme sile kada je rekao da bi za sve tenisere bilo bolje da Novak ne igra u Njujorku, s obzirom na to da svi gube od njega, pojedini su to loše interpretirali, kao da je on protiv učešća Srbina u Njujorku.

"Naravno, ništa novo. Napali su me jer sam se našalio kada sam rekao da je bolje za sve da Novak ne igra. Problem sa transkriptima je da je tu u pitanju sirov tekst i ne bude uvek jasno kako su stvari izrečene. To što sam rekao je ustvari veći kompliment na račun Đokovića od bilo čega drugog", pojasnio je Fric, kog u četvrtfinalu očekuje duel protiv svetskog broja jedan, Rusa Danila Medvedeva.

Zaista, Amerikanac nije mislio ništa loše, ali mnogo bitnije sada je da li će Novak Đoković uopšte igrati u Njujorku.

Zabrana ulaska nevakcinisanim strancima još zvanično nije ukinuta, iako je bilo indicija od strane Centra za kontrolu zaraznih bolesti (CDC) da će to biti učinjeno brzo.

Vremena je sve manje, jer turnir počinje za deset dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: