Bukari otklonio sve nedoumice – igra u revanšu

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari izjavio je za Izraelski Sport 1 da će biti spreman za revanš plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife.

Izvor:

Četvrtak, 18.08.2022.

22:47

Bukari otklonio sve nedoumice – igra u revanšu
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Krilni napadač iz Gane osetio je bol u mišiću u 60. minutu utakmice u Haifi u kojoj je srpski šampion poražen sa 3:2, a zamenio ga je mladi Stefan Mitrović.

"Osetio sam mali bol u mišiću. Nisam želeo da rizikujem, zato sam tražio izmenu. Biću spreman za drugi meč", rekao je Bukari za Sport 1.

Izraelce je zanimalo misljenje Bukarija o navijačima u Haifi, a on im je rekao da se tek u revanšu na stadionu "Rajko Mitić", 23. avgusta (21.00), može očekivati spektakl.

"Navijači su bili odlični. Međutim, drugačije je u Beogradu. Nadam se da ste videli snimke, spremite se za to. Ako dođete i vidite tu atmosferu, možete i da umrete odmah", poručio je Bukari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: