Nadal i dalje povređen?

Španski teniser Rafael Nadal govorio je o povredi trbušnog mišića.

Izvor: LN

Četvrtak, 18.08.2022.

17:22

Nadal i dalje povređen?
Foto: Profimedia

Nadal je nedavno odustao od polufinala Vimbldona zbog rupture u predelu abdomena.

Tenisu se vratio u Sinsinatiju, gde je odmah na startu (u drugom kolu) poražen od Borne Ćorića.

"Na neki način je teško analizirati, jer kada imate ožiljak, onda je ta linija veoma tanka. Kada ožiljak nema nikakvu fleksibilnost, vi to osećate, ali ne znate da li osećate zbog toga ili jer nešto nije u redu, pa morate da pazite u svakom trenutku", rekao je Nadal.

Utisak iz Rafinih izjava je da je moguće da je i dalje povređen.

"Verovatno ću ići na još neke testove da bih potvrdio da je sve onako kako želimo da bude, ali to je to, zar ne? Pozitivan sam. Dobro sam trenirao nedelju dana ovde, davao sam sve od sebe svakog dana, treninzi su bili sve bolji i bolji. Na treingu sam bio mnogo bolji nego danas, da budem iskren", objasnio je vlasnik 22 Grend slem titule.

Ovo je bila treća pobeda za Ćorića protiv Nadala u pet međusobnih susreta.

"Naravno da je bolje pobediti, ali istovremeno smo samo nedelju dana od US opena. Rekao sam da bi mi bilo žao da ne igram ovde jer je ovaj turnir dosta bitan, ali mentalno moram da nastavim da gledam unapred. Što se tiče treninga, moraću da budem u Grend slem modu i da treniram na način kojim ću postati kompetetivan od samog početka. Nadam se da ću to i uspeti", podvukao je 36-godišnjak iz Majorke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: