Skupa fotografija – od "Nole, legenda" do toplog zagrljaja FOTO

Pre pet godina Luka Dončić, tada 18-godišnji košarkaš Real Madrida, upoznao Novaka Đokovića na Mastersu u prestonici Španije.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.08.2022.

12:45

Default images

Dončić, zvezda u usponu evropske i svetske košarke, bio je oduševljen što je upoznao Đokovića koji je u tom trenutku imao 12 Grend slem titula.

Luka je ovu fotografiju okačio na društvene mreže i napisao: "Nole, legenda". U međuvremenu karijere obojice nastavile su da idu uzlaznom putanjom, Dončić je trenutno jedan od najboljih košarkaša sveta, a Đoković je dodao još devet Grend slem titula od perioda pomenute fotografije.

Ponovni susret usledio je 17. avgusta u dvorani "Stožice" gde je Slovenija dočekala Srbija u pripremnoj utakmici za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i šampionat Evrope.

Pre meča kratko su se pozdravili, a zatim su posle duela nešto duže popričali, što može i da se vidi u video snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: