Domović Bulut na Ol-staru BIG3 lige

Trofejni srpski basketaš Dušan Domović Bulut nastavlja da ispisuje istoriju kao najuspešniji Evropljanin koji je ikada igrao u američkoj BIG 3 ligi

Izvor: B92

Četvrtak, 18.08.2022.

11:45

Domović Bulut na Ol-staru BIG3 lige
Foto: EPA/ FAZRY ISMAIL

Domović Bulut je uvršten u spisak učesnika najkvalitetnijeg basket 3x3 takmičenja na svetu, koji se održava 21. avgusta u Atlanti.

Bulut je ove sezone već postao rekorder po broju asistencija u ligaškom delu takmičenja, prestigavši legendarnog Brazilca Leandra Barbosu.

O kakvoj počasti se radi najbolje svedoči podatak da je trener ekipe, za koju će Bulut nastupiti, član Kuće slavnih u Springfildu Džulijus Irving, čuveni "Doktor Džej", a da će teren deliti sa takvim asovima kao što su Mario Čalmers, dvostruki NBA šampion sa Majamijem, Džejson Ričardson, dvostruki pobednik u zakucavanju na NBA Ol staru, Džerald Grin, Džeremi Pargo i mnogim drugim NBA zvezdama.

Domović Bulut je sa ekipom Elijensa, kao kapiten, bio najprijatnije iznenađenje ovogodišnje BIG 3 lige i predvodio je svoj tim do prvog plasmana u plej-of, gde su eliminisani u polufinalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: