Slika dana: Dončić i Đoković u zagrljaju

Duel između Srbije i Slovenije obeležio je okršaj NBA zvezda Nikole Jokića i Luke Dončića, ali u centru pažnje bio je i Novak Đoković.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.08.2022.

09:17

Slika dana: Dončić i Đoković u zagrljaju
FOTO TANJUG/ FOTO STA/ ANZE MALOVRH/ bg

Đoković je bio jedna od najvećih zvezda koja je posmatrala meč u "Stožicama", a nakon utakmice je "ukrao slavu" košarkašima.

Uprkos spektakularnim nastupima Jokića (26 poena, 12 skokova, 6 asistencija) i Dončića (23 poena, 9 asistencija 6 skokova), pažnju medija odvukao je susret zvezde Dalas Meveriksa i Đokovića.

Srdačno su se zagrlili i prijateljski proćaskali na parketu Stožica posle poraza Srbije 97:92 nakon produžetka. Srbija sledeći meč igra u petak protiv Italije u Hamburgu od 18 časova, a potom u istom gradu nastupa u subotu, protiv Nemačke ili Češke.

Nakon toga, "orlove" očekuju dva bitna meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo – 25. avgusta u Beograd stiže Grčka, a 28. gostuju Turskoj u Istanbulu.

Evrobasket počinje 1. septembra, a Srbija prvi meč igra 2. protiv Holandije od 21 čas u Pragu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: