"Ludnica" u Haifi – Zvezda od očaja do sjaja VIDEO

Crvena zvezda je prvi gol na utakmici protiv Makabija u Haifi postigla uz mnogo sreće.

Izvor: LN

Sreda, 17.08.2022.

21:38

photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Makabi je dominirao do prvog minuta, postigao je i gol za 1:0, ali je onda usledio šok za domaće navijače.

Zvezda je uspela da postigne gol za 1:1 i to kako - Katai je šutirao, a lopta je zakačila Pešića i prevarila golmana Makabija.

Od tog trenutka crveno-beli su zaigrali neuporedivo bolje, a meč možete pratiti užvio OVDE. Samo nekoliko minuta kasnije Zvezda je imala još jednu kolosalnu šansu.

Bukari je ostao sam na oko deset metara od gola, imao je vremena da se namesti, ali...

Nažalost po crveno-bele, Bukari je deganžirao loptu daleko iznad gola. Ludnica u Haifi se ubrzo nastavila i novu priliku je imao Pešić.

Ovog puta je trebalo da postigne gol sa namerom, ali nije uspeo... Ipak, konstantni napadi su se isplatili izabranicima Dejana Stankovića.

Bukari je još jednom probio i "promešao", a onda uposlio Kangu.

Koji je ispalio projektil u 38. minutu za 1:2 u Haifi!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: