Zvezda slavi poraz Dinama: Sve je bliža trećem šeširu LŠ FOTO

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem čekaju 21.00 ove večeri i početak prvog meča plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Makabi Haife.

Izvor: SS

Sreda, 17.08.2022.

16:43

Zvezda slavi poraz Dinama: Sve je bliža trećem šeširu LŠ FOTO
Foto: Profimedia

Meč na stadionu "Semi Ofer" u Izraelu, naravno, primarna je stvar, ali nije zgoreg baciti oko na druge mečeve u kvalifikacijama koje potencijalno otvaraju bolji nastavak evropske sezone za crveno-bele.

Naime, Zvezda bi u slučaju eliminacije Makabija ušla po treći put u istoriji u grupnu fazu, a vrlo moguće bi žreb dočekala iz trećeg šešira.

Za to je potrebno da u plej-ofu ispadnu klubovi sa boljim koeficijentom od nje, a to su Dinamo Zagreb, Rendžers i Benfika.

Hrvatski tim je u utorak uveče poraženi od Bodo/Glimta u Norveškoj, što je sa te strane obradovalo navijače Zvezde, dok Rendžers nije iskoristio prednost "Ajbroksa" i u Glazgovu je remizirao sa PSV-om – 2:2.

Potrebno bi bilo i da Dinamo Kijev izbaci Benfiku, a njihov prvi meč igra se ove večeri od 21.00 u poljskom Lođu. Takođe, računajući desetogodišnje računanje učinka UEFA, to bi Zvezdi na garantovanih 15.640.000 evra donelo još 5.850.000 evra zarade.

Naravno, fokus ostaje samo na Makabiju i prvom susretu od 21.00, kao i revanšu na stadionu "Rajko Mitić" sledećeg utorka u istom terminu.

Ove večeri izabranici Dejana Stankovića predstaviće novu, plavu, garnituru dresova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: