Nevil poručio Ronaldu: Kaži istinu

Bivši fudbaler Mančester junajteda Gari Nevil zatražio je od nekadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda da odmah navijačima "crvenih đavola" kaže istinu.

Izvor: SN

Sreda, 17.08.2022.

13:44

Nevil poručio Ronaldu: Kaži istinu
Foto: Profimedia

Bivši fudbaler Mančester junajteda Gari Nevil zatražio je od nekadašnjeg saigrača Kristijana Ronalda da odmah navijačima "crvenih đavola" kaže istinu o dešavanjima u klubu sa "Old traforda", prenosi "Skaj sport".

Ronaldo se ranije danas oglasio i saopštio da mediji šire neistine o njemu.

On je najavio da će u intervjuu za nekoliko nedelja saopštiti šta se stvarno dešavalo u klubu, kao i da li je želeo da napusti Mančester junajted.

"Zašto najbolji igrač svih vremena (to je moje mišljenje) mora da čeka dve nedelje kako bi navijačima Mančester junajteda rekao istinu? Izađi sada i pričaj. Klub je u krizi, a vođe moraju da progovore. On je jedini koji može da se uhvati u koštac s ovom situacijom",
rekao je Nevil, koji je igrao sa Ronaldom u Mančester junajtedu od 2003. do 2009. godine.

Mančester junajted je prošle sezone osvojio šesto mesto u Premijer ligi. Klub sa "Old traforda" je loše startovao u novoj sezoni, pošto je doživeo dva poraza od Brajtona i Brentforda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: