Igor Duljaj novi trener Teleoptika

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Igor Duljaj novi je trener Teleoptika, filijale FK Partizan.

Izvor: LN

Utorak, 16.08.2022.

13:37

Igor Duljaj novi trener Teleoptika
Aleksandar Stanojeviæ i Igor Duljaj (Srdjan Stevanovic/Starsport.rs)

Duljaj će na toj funkciji naslediti Alberta Nađa, koji se priključio stručnom štabu novog trenera crno-belih Gordana Petrića.

Duljaj je bio pomoćni trener u stručnom štabu Aleksandra Stanojevića, a dolaskom Ilije Stolice u klub na početku sezone nije bio deo sistema prvog tima Partizana.

"Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam, kao neko ko je prvenstveno prošao celu Omladinsku školu Partizana, u ovom trenutku preuzeo FK Teleoptik, koji je kroz svoju istoriju bio prava baza za razvoj igrača koji su potom bili, ne samo prvotimci, već i napravili sjajne karijere. Podsetiću vas da su neki od njih bili, pre svega, legendarni kapiten Partizana i igrač sa najviše odigranih utakmica u crno-beloj porodici – Saša Ilić, potom Goran Arnaut, Ivica Iliev, Marko Živković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, kao i Nikola Bleki Milenković i Aleksandar Mitrović, čija imena znamo šta znače u evropskim i svetskim okvirima. To je upravo i moja želja, kao novog šefa stručnog štaba, da se ojača ta crno-bela linija, a ujedno otvori i put novim, talentovanim igračima koji će, kroz svoja najbolja izdanja u Teleoptiku, biti konkurentni za prvi tim. Podsećanja radi, upravo se Vanja Vlahović u prošloj generaciji nametnuo u širem izboru za prvi tim Partizana, dok je prekaljeni štoper – Bojan Ostojić, u našim redovima kao igrač, ali pre svega kao neko ko će mladim igračima pomoći dok sazrevaju. Upravo su sa njim stasali i Strahinja Pavlović i Nikola Bleki Milenković. Igrači su za nas u prvom planu, a ja ću se, svojim iskustvom i radom, potruditi da ih izvedem na pravi put", rekao je Duljaj.

Igor Duljaj nastupao je za beogradske crno-bele od 1997. do 2004. godine kada je prešao u Šahtjor iz Donjecka.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 47 utakmica.

Ekipa Teleoptika takmiči se u Srpskoj ligi Beograd, trećem rangu takmičenja u srpskom fudbalu i u prvom kolu savladala je Radnički iz Obrenovca sa 3:1.

Duljaj će na klupi debitovati u meču drugog kola na gostovanju Zemunu 20. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: