Novinar iznervirao Klopa: Ne mogu da verujem šta me pitate

Menadžer Liverpula Jirgen Klop iznervirao se zbog jednog pitanja novinara nakon novog kiksa "crvenih".

Izvor: B92

Utorak, 16.08.2022.

09:45

Novinar iznervirao Klopa: Ne mogu da verujem šta me pitate
Foto: Profimedia

Liverpul je nakon 2:2 sa Fulamom na otvaranju sezone remizirao i sa drugim "manjim" timom iz Londona Kristal Palasom 1:1.

"Redsi" su i dobro prošli s obzirom da su gubili 1:0 na Enfildu od 32. minuta, a od 57. igrali sa fudbalerom manje na terenu.

Napadač Davrin Nunjes, koji je ovog leta stigao u Liverpul za 75 miliona evra, dobio je direktan crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača glavom u lice.

Uoči utakmice novinar "Skaj sportsa" pitao je Klopa zašto je uvrstio urugvajskog napadača u startnih 11, a to je iznerviralo nemačkog trenera.

"Zato što nemamo drugog napadača. Ne mogu da verujem da me to pitate nakon što ste proučili sastave. Darvin se iskazao prošle nedelje i zato je u prvom timu"
, rekao je Klop.

Vilfred Zaha doveo je Palas u neočekivano vođstvo u 32. minutu na asistenciju Ezea, da bi u 57. Nunjes izgubio živce kada mu se protivnički štoper Joakim Andersen uneo u lice pa ga je udario glavom. "Bila je to provokacija njihovog igrača, ali i zasluženi crveni karton. Naravno da to nije ponašanje kakvo bi trebalo da bude. Ostaviću ga na miru da prespava noć, a onda ću razgovarati sa njim", rekao je Klop.

Ali Liverpul je dominirao i sa desetoricom na terenu uz više od 20 udaraca i 70 odsto poseda lopte, ali je Klopov tim uspeo samo da izbegne poraz golom Luisa Dijasa.

Kolumbijac je pogodio svega četiri minute nakon Nunjesovog isključenja. Zaha je u 78. minutu propustio veliku priliku da Palasu donese sva tri boda na Enfildu.

Liverpul u sledećem kolu gostuje najvećem rivalu Mančester junajtedu, u ponedeljak 22. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: