Sinančević: Presrećan sam; Kolašinac: Ispunio sam cilj

Srpski atletičar Armin Sinančević izjavio je da je "presrećan" zbog osvajanja srebrne medalje u bacanju kugle na Evropskom prventvu u Minhenu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.08.2022.

23:45

Sinančević: Presrećan sam; Kolašinac: Ispunio sam cilj
Foto: ASS

Sinančević je do drugog mesta stigao hicem od 21,39 metara. Zlato je osvojio Hrvat Filip Mihaljević (21,53), dok je treći bio Čeh Tomaš Stanek (21,26).


"Presrećan sam zbog srebrne medalje. Večeras u finalu se vodila prava borba u bacanju kugle, dali smo sve od sebe da ovoj divnoj publici prikažemo najbolje bacače kugle u Evropi i mislim da smo i uspeli u tome"
, izjavio je Sinančević.

Naš drugi predstavnik u finalu Asmir Kolašinac zauzeo je osmo mesto rezultatom 20,15 metra.

"Nisam nezadovoljan, ostaje žal za možda malo boljim rezultatom, ali ispunio sam svoj cilj. Želja mi je bila da budem medju prvih osam, tako da sam to uspeo da ispunim i idemo dalje. Čestitke Arminu na sjajnom rezultatom, zaista neverovatan uspeh", izjavio je Kolašinac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: