Klop o Barseloni: Ja kad nemam novac, ne trošim

Jirgen Klop je još jedan od stručnjaka koji je progovorio o poslovanju Barselone.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 15.08.2022.

17:35

Klop o Barseloni: Ja kad nemam novac, ne trošim
Foto: Profimedia

Menadžer Liverpula je u intervjuu za "Kiker" poručio da ni njemu, kao ni mnogim njegovim kolegama poput Julijana Nagelsmana iz Bajerna, nije jasno kako Barselona kupuje igrače.

Barselona je ovog leta dovela i Roberta Levandovskog, kog je Klop nekad trenirao u Borusiji iz Dortmunda.

"Ne shvatam kako to rade. Ako mi kažete da na računu nemam novca, onda ne trošim ništa. Desilo mi se dva puta u životu sa kreditnom karticom, srećom, to je bilo pre nekoliko godina. Na ovo gledam i kao ljubitelj fudbala, tako da ne shvatam", kaže Klop.

Barselona je, da bi bila u stanju da registruje pojačanja, iz nekoliko tranši prodavala TV prava i klupski studio za snimanje, ali to je po klopu opasan signal da je klub u teškom stanju.

"Jedini klub za kog znam da je jednom prodao stadion i prava na ime je Borusija Dortmund. Aki Vacke je morao da dođe u poslednji čas i spasi sve. A ne znam da li Vackea imaju u Barseloni", dodao je Klop.

Kaže i da je transfer Sadija Manea u redove Bajerna "normalna stvar" iako je želeo da ga zadrži.

"Priča o Sadiju je posebna, ali je sasvim normalna. Mane nam je ranije rekao da bi voleo nešto da promeni. Pričamo o igraču koji je sa nama proveo šest godina. Tako da je tu sve normalno", objasnio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: