I Partizan odložio meč SLS

Crvena zvezda i Partizan će posle 7. kola Mozzartbet Superlige Srbije zaostajati po dva meča za drugim klubovima.

Izvor: SS

Ponedeljak, 15.08.2022.

17:35

I Partizan odložio meč SLS
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Još jednom je kao prioritet postavljena Evropa, pa tako Crvena zvezda neće igrati nijedan meč između dva protiv Makabi Haife na poslednjem stepeniku pred grupnu fazu Lige šampiona, a Partizan će odmarati između dva susreta protiv Hamruna u plej-ofu za Ligu konferencija.

"Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića odložena su dva meča 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije prvobitno planirana za predstojeći vikend.

Nakon molbe fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan, koje čekaju dvomeči u okviru evropskih kvalifikacija, direktor takmičenja Aleksandar Pivić odlučio je da im izađe u susret i odloži odigravanje njihovih mečeva u okviru 7. kola Mozzartbet Superlige Srbije"
, stoji na zvaničnom sajtu Superlige Srbije.

Ekipa Crvene zvezde je u ovoj rundi takmičenja trebala da bude gost ekipi Čukaričkog, dok je ekipa Partizana trebala da ugosti subotički Spartak Ždrepčeva krv.

Novi termini odigravanja ovih mečeva biće saopšteni naknadno

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: