"Jedne godine smeće, a druge odličan – da li je to Lebron?"

Bivši NBA košarkaš Ričard Džeferson rekao je šta misli o periodu u kojem je Lebron Džejms u Los Anđeles Lejkersima.

Izvor: LN

Nedelja, 14.08.2022.

08:50

Foto: Profimedia

Džeferson, nekadašnji saigrač Džejmsa u Klivlendu i NBA šampion sa Golden Stejtom iz 2016. godine, na boravak "kralja" u El-Eju ne gleda preterano uspešno.

"Lebron nije uradio dovoljno kao igrač Lejkersa da postane legenda Lejkersa, još. Ovo je bila njegova četvrta sezona, zar ne? Četiri sezone je tu, a od toga dve nisu ušli ni u plej-of. Jedne godine su izgubili u prvoj rundi, a jedne su osvojili titulu", rekao je Džeferson.

Džejms skoro pune dve decenije dokazuje da je jedan od najvećih, ako ne i najveći košarkaš svih vremena i iako je prethodne sezone sa 37 godina imao 30 poena u proseku, njegov tim je izgledao jako, jako loše.

"Ako pogledate realno, on se nije dokazao na konstantnom nivou. Možete da osvojite titulu, to je sjajno, ali dobar deo lika i dela Lebrona Džejmsa je to što on konstantno pokazuje svoju veličinu. A ne samo da jedne godine bude smeće, a sledeće odličan. On je oduvek bio konstantan, ali u Lejkersima nije".

Lejkersi u međusezoni nisu napravili nijedan veći potez, a jezgro koje čine LBJ, Dejvis i Vestbruk ostalo je nepromenjeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: