Votson prihvatio kaznu: Suspenzija i 5 miliona

Kvoterbek Klivlend Braunsa Dešon Votson prihvatio je kaznu NFL-a.

Izvor: SN

Petak, 12.08.2022.

13:00

Votson prihvatio kaznu: Suspenzija i 5 miliona
EPA-EFE/RICK MUSACCHIO

Preko 20 ženskih osoba podnelo je krivičnu protiv Dešona Votsona za seksualno uznemiravanje tokom terapije masaže.

Disciplinska komisija je još 30. juna saslušala Votsona, on se izjasnio da nije kriv i vansudski se dogovorio sa 23 od 24 ženske osobe.

Votson je još ranije suspendovan na 6 utakmica, ali je ipak dobio kaznu od 5 miliona dolara i 8 mečeva suspenzije, što će i prihvatiti kako ne bi rizikovao izbacivanje iz lige na minimum godinu dana.

Liga zahteva suspenziju od 17 utakmica, komesar NFL Rodžer Gudel je izjavio da su videli dokaze protiv Votsona, ali se očekuje da i ovde bude nagodbe.

Klivlend Braunsi su mu nedavno dali ugovor vredan 230 miliona dolara i očekuje se da bude starter čim mu suspenzija istekne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: