Zverev obradovao Nemce: Nema ništa bolje od toga

Drugi teniser sveta Aleksander Zverev trebalo bi da nastupi u grupnoj fazi Dejvis kupa u septembru.

Izvor: MT

Četvrtak, 11.08.2022.

17:30

Zverev obradovao Nemce: Nema ništa bolje od toga
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ova vest obradovala je nemačke navijače, koji će Sašu imati priliku da gledaju u Hamburgu, gde će im protivnici biti Francuska, Belgija i Australija.

Zvereva na terenu nema od polufinala Rolan Garosa, kada je u meču sa Nadalom doživeo povredu skočnog zgloba, koji je i operisao.

Olimpijski šampion iz Tokija raduje se izazovu i veruje da Nemačka ima lepe šanse da obezbedi završnicu Dejvis kupa u novembru, u Malagi.

"Mi smo jaki. Ako možemo da igramo sa našim najboljim igračima, možemo da stignemo daleko, čak i da osvojimo Dejvis kup. Nema ništa bolje nego igrati pred punim stadionom kod kuće", rekao je Zverev.

Pored Zvereva, selektor Mihael Kolman računa na Jana Lenarda Štrufa i Oskara Otea u singlu, odnosno dubl specijaliste Kevina Kravica, Tima Pueca i Andresa Miesa.

"Veliki sam ljubitelj timskim takmičenja. Tenis je individualni sport, ali znam da se dosta mojih kolega raduje Dejvis kupu. Provodimo vreme zajedno, ručamo, treniramo, zabavljamo se", kaže Zverev.

Ako prođu dalje, finalna faza, od četvrtfinala, na programu je u Malagi.

"Ako to ostvarimo, 100% ću ponovo biti deo tima", zaključio je Zverev.

Podsetimo, Zverev je prošle nedelje saopštio da boluje od dijabetesa od svoje četvrte godine, a sa čime se susretao čitajte OVDE.

Takođe, treba reći da Saša nije optimista po pitanju svog nastupa na US openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: