Maroko otpustio Halilhodžića tri meseca pred Mundijal

Fudbalski stručnjak iz Bosne i Hercegovine Vahid Halilhodžića nije više selektor Maroka, potvrdio je Fudbalski savez Maroka.

Izvor:

Četvrtak, 11.08.2022.

16:14

Maroko otpustio Halilhodžića tri meseca pred Mundijal
EPA/KIMIMASA MAYAMA

Halilhodžića je dobio otkaz samo tri meseca pred početak Mundijala, a Savez je saopštio da je odluku o otpuštanju Halilhodžića doneo zbog neslaganja u pripremi tima za Svetsko prvenstvo.

Maroko će u Kataru igrati u Grupi F zajedno sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom.

Halilhodžića odlazak otvara vrata Hakimu Zijehu da se vreti u reprezentaciju. Bosanski stručnjak je prošle godine izbacio krilnog igrača Čelsija iz selekcije Maroka zbog navodne nespremnosti da nastupi u prijateljskoj utakmici.

Na Svetskom prvenstvu 2014. godine 69-godišnji Halilhodžića je predvodi Alžir do šesnaestine finala, gde je posle produžetaka poražen od budućeg šampiona Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: