Durent presekao – želi u Boston

Američki košarkaš Kevin Durent želeo bi da karijeru nastavi u Boston Seltiksima.

Izvor: SN

Četvrtak, 11.08.2022.

16:00

Durent presekao – želi u Boston
EPA-EFE/JASON SZENES

Kevin Durent je ovog leta glavna tema NBA sveta, a nedavno je Bruklin Netsima postavio ultimatum – Stiv Neš ili on.

On je prethodno zvanično podneo zahtev za trejd, a povukao bi ga ukoliko bi Netsi smenili Stiva Neša i generalnog menadžera Šona Marksa.

Pošto se to verovatno neće dogoditi, Durent je istakao i koja ekipa bi bila idealna za nastavak njegove karijere i to su Boston Seltiksi, prenosi dobro obavešteni Ian Begli.

Odavno se zna da su Netsi zahtevali Markusa Smarta kao deo trejd paketa, a Begli piše da je Smart zapravo glavni razlog zbog kog Dukent i želi da dođe u Seltikse.

Prošle sezone je imao 29.9 poena uz 7.4 skokova u proseku, a ukoliko Netsi dobiju paket fokusiran na Džejlenu Braunu uz draft pikove, Bena Simonsa, Kajrija Irvinga i ostale mogli bi da imaju veoma dobar tim.

Srpski trener Igor Kokoškov, od ove sezone sedeće na klupi Bruklina kao jedan od asistenata Stiva Neša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: