"Svi pričaju o Dibali, ali pravi posao je Matić"

Slavni italijanski fudbalski trener Fabio Kapelo izjavio je da je srpski fudbaler Nemanja Matić veće pojačanje za Romu od Argentinca Paula Dibale.

Izvor: B92

Sreda, 10.08.2022.

16:12

EPA/Luis Tejido

I Matić i Dibala stigli su ovog leta u tim trenera Žozea Murinja kao slobodni igrači, a Srbin je Argentincu prepustio broj 21 na dresu.

Dibala je u Rim došao uz pompu i spektakularan doček, a Kapelo smatra da je pažnju zaslužio i Matić.

"Biće ovo veoma zanimljiva sezona. Čini mi se da je Serija A još više izbalansirana nego ranije, slično kao i prošle sezone. Mislim i da je Roma sada još bliža ostalim top timovima, naročito posle ovog odlično odrađenog prelaznog roka. Svi pričaju o Paulu Dibali, ali pravi posao je Nemanja Matić. To je pravo pojačanje. Svega nekoliko igrača na svetu može da ima takav uticaj na sredini terena kao Matić", izjavio je Kapelo za Il Matino.

Fudbaleri Rome svega tri puta osvojili su titulu prvaka Italije, poslednju 2001. godine, kada ih je kao trener predvodio upravo Fabio Kapelo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: