Topić: Ponosna sam što idem tatinim i maminim stopama

Divan je osećaj, srećna sam što mogu da nastavim stopama mojih roditelja i veoma sam ponosna što sam ćerka Dragutine i Biljane Topić

Izvor: SN

Utorak, 09.08.2022.

14:45

Topić: Ponosna sam što idem tatinim i maminim stopama
Foto: SAS

Ona je na juniorskom šampionatu sveta u kolumbijskom Kaliju osvojila bronzanu medalju u skoku u vis, uprkos tome što se uoči finala, sa još grupom sportista, "otrovala hranom" u hotelu.

"Žao mi je što nismo svi skakali u ravnopravnim uslovima zbog te situacije i što nisam mogla maksimalno da iskoristim potencijal. Dala sam sve od sebe, ali verujem da bih mogla više da se nije desilo to što se desilo, rekla je Topić Tanjugu.

Ipak, ispred mene su još dve godine juniorskog staža i verujem da će biti još medalja, dodala je ona. Uporedo, Angelina se takmiči u seniorskoj konkurenciji, a sledi joj Evropski sampionat, koji počinje narednog ponedeljka u Minhenu.

"U Minhen idem bez pritiska, to su devojke koje su mnogo starije i iskusnije od mene. Neće mi biti prvi put da stanem "rame uz rame" sa njima, imala sam tu priliku i na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. Cilj mi je da udjem u finale", poručila je Angelina Topić.

Njen otac i trener Dragutin bio je evropski šampion 1990. godine, svetski juniorski prvak iste godine, ima medalje sa Svetskog i Evropskog dvoranskog prvenstva, kao i četvrto mesto na Olimpijskim igrama u Atlanti, dok je majka Biljana bila veoma uspešna u troskoku i bronzana sa Svetskog prvenstva u Berlinu 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: