Jermeni se predali: Nemamo ni teoretske šanse

Fudbaler Pjunika Nemanja Mladenović ne veruje ni u čudo pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Utorak, 09.08.2022.

10:13

Jermeni se predali: Nemamo ni teoretske šanse
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crveno-beli će u Jerevanu da "brane" čak 5:0 iz prvog meča na "Rajku Mitiću" prošle nedelje.

"Atmosfera nije poremećena, bez obzira na katastrofalan rezultat u beogradskom meču, što ume da bude slučaj posle visokog poraza. Greške smo analizirali i pokušaćemo da ih ispravimo u revanšu", poručio je Mladenović.

Jermeni ne veruju ni u čudo.

"Šanse da prođemo Zvezdu ne postoje, čak ni teoretske. Čuda se baš retko dešavaju. Na nama je da popravimo utisak i osvetlamo obraz, posle 0:5"
.

Uprkos 0:5, Pjunik će imati dobru podršku sa tribina.

"Nije opalo interesovanje, bez obzira na krah u prvom meču. Stadion biće dobro popunjen, znaju da je Zvezda veliki klub na Balkanu i u Evropi"
.

Jermenski šampion će sigurno promeniti tim u odnosu na prvi meč.

"Biće korekcija, nećemo dozvoliti onoliko kontranapada. Prvobitan plan je bio takav u Beogradu, ali nismo ga sproveli u delo. Zvezda ne bi smela da nas ponovo onako kažnjava iz kontri"
.

Srbi ne pobeđuju kad sudi Vilijam Kolum. Možda je Škot vaš adut?

"Niko od nas ni u prethodnim mečevima nije obraćao pažnju na sudije. Pjunik nema veze sa tom neugodnom tradicijom srpskih ekipa. Jedno je sigurno, Zvezda je ponovo favorit bez obzira u kom sastavu bude izašla"
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: