"Govorili su da je gotov, a operisao je vrat"

Sezar Grejsi nekadašnji trener Nika Dijaza ispričao je da se američki borac jednom prilikom borio sa ozbiljnom povredom.

Izvor: SN

Utorak, 09.08.2022.

08:14

Foto: Profimedia

Nik Dijaz je stariji brat Nejta Dijaza i bivši je šampion "Strajkfors" organizacije i jedan od omiljenih boraca MMA publike širom sveta.

On se nedavno vratio iz penzije i na događaju UFC 266 borio se sa Robijem Lolerom, koji ga je porazio tehničkim nokautom.

"Nik se borio sa Robijem Lolerom sa ozbiljnom povredom vrata. Robije sjajan, opasan borac i sve, ali nije ni Nik bio loš s obzirom na okolnosti iako su svi videli da je samo senka nekadašnjeg borca i govorili da je gotov. Operisao je vrat sedam nedelja ranije. Zbog svega toga su mu trnule ruke i zbog toga je imao poteškoće da se bori sa 77 kilograma pa je išao na 84. Nije bilo moguće da trenira u takvoj sitauciji. Nik Dijaz koga znate nije bio tu tog dana", rekao je Sezar Grejsi za Submission Radio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: