Legende Junajteda u šoku zbog Arnautovića: Ko donosi te odluke?

Mančester junajted želi Marka Arnautovića – ova vest zaprepastila je legende kluba sa Old Traforda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.08.2022.

15:20

Legende Junajteda u šoku zbog Arnautovića: Ko donosi te odluke?
Foto: Profimedia

Informaciju o interesovanju premijerligaša za 33-godišnjeg Austrijanca srpskog porekla preneli su brojni mediji, navodeći kako je njegov klub, Bolonja, odbio ponuđenih 8,5 miliona evra.

Bivši igrači Junajteda Geri Nevil i Roj Kind, danas stručni konsultanti Skaj sportsa, dovode u pitanje ovaj transfer.

Pročitajte još Junajted želi Rabioa "Prva stvar koju napraviš kada te Junajted nazove je da odbiješ ponudu. Stvarnost je da su nakon poraza u još težoj poziciji nego pre", rekao je bivši kapiten Nevil.

Podsetimo, mančesterski klub je novu sezonu engleskog prvenstva, pod novim trenerom Erikom ten Hagom, otvorio porazom 2:1 od Brajtona, na svom terenu.

Ten Hag je dosad doveo štopera Lisandra Martinesa iz Ajaksa, beka Tajlera Malasiju iz Fenenorda i vezistu Kristijana Eriksena kao slobodnog igrača po isteku ugovora sa Brentfordom.

Pročitajte još
Runi: Pustite Ronalda, nađite novu "devetku"

"S Radamelom Falkaom, Zlatanom Ibrahimovićem, Edinsonom Kavanijem i Odionom Igalom videli smo koliko su očajni s dovođenjem iskusnih igrača. To je uzorak koji se provlači kroz poslednjih osam do deset godina. Više nismo ni ljuti, došlo je do toga da više ne želim ni da govorim o tome"
, nastavio je Nevil.

"Ko donosi te odluke? Ko odlučuje kog igrača će dovesti?",
zapitao se čiveni kapiten "đavola" Kin, nastavivši, "Govore o Darenu Flečeru kao tehničkom direktoru, imaju novog trenera, Džon Murto je očigledno uključen, imaju novog direktora, a priča se i o povratku Aleksa Fergusona i Devida Gila. Moj Bože, šta se dešava?"

Pročitajte još Legende Mančestera: Rupa za rupom, "Mekfred" duo nije za Junajted

Arnautović je, između ostalih, igrao za bečke Austriju i Rapid, holandski Tvente, italijanski Inter, nemački Verder, te Stouk i Vest Hem u Engleskoj.

U Bolonji je od prošle godine, kada je stigao iz kineskog Šangaja, a postigao je 15 golova na 34 nastupa za tim Siniše Mihajlovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: