Rapsodija Morate i Atletika – briga za Vlahovića i Juventus VIDEO

Fudbaleri Atletiko Madrida nadigrali su Juventus kao gosti (4:0) u generalnoj probi pred početak sezone.

Izvor: MT

Nedelja, 07.08.2022.

19:50

Rapsodija Morate i Atletika – briga za Vlahovića i Juventus VIDEO
Foto: Profimedia

Meč, koji je zbog rata u Izraelu, premešten u Torino, obeležio je Alvaro Morata, koji je prošle sezone igrao baš za "Staru damu".

Španski napadač zabeležio je het-trik, postigavši golove u 10, 43. i 62. minutu, nakon čega je mesto na terenu ustupio Janiku Karasku.

Tačku na susret u nadoknadi vremena stavio je Mateus Kunja.

Juventus nije briljirao na ovim pripremama, pošto su pobedili samo Gvadalaharu (2:0), sa Barselonom su remizirali (2:2), dok su od Real Madrida izgubili (2:0).

Naš Dušan Vlahović je igrao protiv "kraljevskog" kluba oko sat vremena, dok je danas protiv "jorgandžija" na terenu proveo čitav meč.

Prijateljski mečevi sigurno je da nisu merilo i pravi pokazatelj, ali ekipa Masimilijana Alegrija prvu utakmicu u Seriji A protiv Sasuola ne dočekuje u raspoloženju kakvom bi želela.

Sa druge strane, Atletiko sezonu započinje gostovanjem Hetafeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: