Ten Hag: Ronaldo u timu? Videćemo u nedelju

Fudbaleri Mančester junajteda u nedelju od 16 časova otvaraju sezonu u Premijer ligi.

Izvor: Z.K.

Petak, 05.08.2022.

17:00

Ten Hag: Ronaldo u timu? Videćemo u nedelju
Foto: Profimedia

Na Old Traford dolazi ekipa Brajtona, koja je proletos nanela težak poraz Junajtedu od 4:0.

Posle dobrih igara u predsezoni, dosta je optimizma u redovima Mančester junajteda, ali na početku sezone u timu neće biti napadača Entonija Marsijala, koji je bio blistav na pripremnim mečevima.

Povredio je zadnju ložu i Erik ten Hag ne zna koliko će Francuz pauzirati, ali zato smatra da su novajlije, Kristijan Eriksen i Lisandro Martines, spremni da igraju.

"Mislim da su njih dvojica spremni da počnu. Što se tiče Marsijala, uvek je teško davati prognoze sa ovim tipom povreda, ali nadam se da neće predugo biti van terena", rekao je Holanđanin.

On je izbegao da kaže koji je cilj ekipe u narednoj sezoni, dodavši samo da je "želja da se pobedi u svakoj utakmici" i da "to mora da bude razmišljanje svih u Mančester junajtedu".

Izostanak Marsijala je možda šansa da od početka zaigra Kristijano Ronaldo, ali Ten Hag nije želeo da otkriva sve karte.

"Nema Marsijala, ali imaćemo dovoljno rešenja. Kako se osećam zbog toga što počinjemo sezonu sa Ronaldom? Srećan sam. Rekao sam vam i ranije, planirali smo sezonu sa njim. Imamo vrhunskog napadača i srećan sam što je tu, u ekipi je, držimo se plana".

Ipak, nije želeo da kaže ko će zameniti Marsijala u timu, rekao je samo "videćete u nedelju".

Pojasnio je i svoju izjavu kada je kritikovao odlazak nekoliko igrača sa stadiona pre kraja meča sa Rajo Valjekanom.

"Moram da podvučem, bilo je mnogo igrača koji su otišli, ali je akcenat u medijima bio na Ronaldu, a to nije u redu. To sam rekao, ostalo nije korektno. Istražite šta se desilo i napišite da ih je mnogo otišlo. Bio je u toj grupi, ali bilo ih je mnogo", jasan je Ten Hag.

Pohavlio je Brajton, rekavši da se radi o ekipi koja igra dopadljiv, napadački fudbal.

Konačno, nije mnogo otkrio ni kada je reč o tome da li će biti još pojačanja.

"Bilo bi dobro da bude još novih igrača, ali imam dobaru ekipu i zadovoljan sam njom. Svi su napravili zapažen napredak. Zadovoljan sam pojačanjima do sada. Ne treba nam bilo koji igrač, već pravi igrači i to je nešto na čemu radimo svi zajedno", zaključio je menadžer Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: