"Izjava o Partizanu je bila nesmotrena – ne znam šta mi je bilo"

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović kazao je da je dao nesmotrenu izjavu o Partizanu nakon trijumfa njegovog tima nad crno-belima u Superligi.

Izvor: B92

Petak, 05.08.2022.

15:45

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Novi Pazar je minulog petka savladao Partizan sa 1:0 na svom terenu i tako došao do prve pobede i prvih bodova u šampionatu, a Gaćinović je posle utakmice rekao da je njegov tim propustio priliku da napuni mrežu rivala.

"Danima sam u superlativima govorio o Partizanu, klubu i timu koji izuzetno cenim, ali na to niko nije obratio pažnju niti je koga to zanimalo. Izjava koju sam dao bila je nesmotrena, preterana i prejaka, tim pre što sam u takvim prilikama uvek odmeren. Ne znam šta mi je bilo, poneli su me pobeda i atmosfera koju je stvorila mala grupa ljudi na tribinama", izjavio je Gaćinović uoči sutrašnjeg (18.55) gostovanja TSC u Superligi, a preneo Sportski žurnal.

Pred Pazarom je meč protiv TSC-a, u subotu od 18.55.

"Kako sam optimistički gledao na Partizan i verovao da možemo da pobedimo, tako verujem da možemo i sada do pozitivnog rezultata. Ko god da izađe na teren, daće maksimum", dodao je on.

Peto kolo Superlige Srbije proći će bez Crvene zvezde i Partizana, čiji su mečevi otkazani zbog evropskih obaveza "večitih".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: